Knaap Bouwbedrijf BV
Groeneweg 36
3059 LC Rotterdam - Nesselande

Postadres
Postbus 24
2760 AA Zevenhuizen (ZH)

Telefoon
010 - 222 10 10

E-mailadres
info@knaapbouwbedrijf.nl

Perfect Woningen

Knaap Bouwbedrijf is als mede eigenaar van Perfect Woningen de uitvoerende partij voor uw Perfect Woning in de regio Zuid-Holland. Samen met Bouwbedrijf Berende (Noord-Brabant) en Bouwgroep Peters (Zeeland) is de coöperatie compleet voor de realisaties in heel Zuid-West Nederland.

Perfect Woningen is gespecialiseerd in het realiseren van vrijstaande woningen. Perfect Woningen verzorgt het complete bouwtraject van schetsplan tot aan de sleuteloverdracht, inclusief alle benodigde vergunningen. U heeft één aanspreekpunt waar u altijd op terug kunt vallen.

Elke woning van Perfect Woningen is volledig aan te passen op uw wensen en eisen. Denk dan aan een andere indeling, de woning verbreden of verlengen, een uitbreiding van een erker of dakkapel, enzovoorts. Daarnaast kan Perfect Woningen u ook bijstaan bij het realiseren van een eigen bouwplan.

Showroom

In de showroom wordt het doordachte bouwsysteem uitgelegd. Daarnaast zijn er diverse materialen zoals gevelstenen en dakpannen te aanschouwen. Het is belangrijk dat u vooraf weet hoe uw Perfect Woning gerealiseerd gaat worden en niet voor verrassingen komt te staan tijdens het bouwtraject.

Waarom Perfect Woningen

• Eén aanspreekpunt

• U weet vooraf waar u aan toe bent

• Korte bouwtijd door een doordacht bouwsysteem

• Uw woning wordt gerealiseerd door een regionaal bouwbedrijf

 

Voor meer informatie bezoek onze website: www.perfectwoningen.nl.